icon

Webinars

Meer leren over no-code en de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Schrijf je in voor een webinar!

icon

De toekomst van kwaliteitsmanagement – Inspelen op nieuwe kansen

Maak jij als kwaliteitsmanager gebruik van de laatste digitale technologie om het kwaliteitsproces te optimaliseren of speelt Excel nog steeds een grote rol in jouw werk? Organisaties die kwaliteitsprocessen managen met spreadsheets of zelfs met uitgeprinte documenten, laten grote kansen liggen. Ben je benieuwd naar de nieuwe kansen voor kwaliteitsmanagers? Bekijk dan dit webinar.

Bekijk webinar

https://kotuur.com/wp-content/uploads/2022/07/Webinars-website-2-min.png
https://kotuur.com/wp-content/uploads/2022/07/6-2-min.png

No-code software: 3 pijnpunten opgelost

Legacy, inflexibiliteit en traagheid; 3 pijnpunten die jouw organisatie vast wel herkent bij traditionele software. Maar niet getreurd, er is een oplossing hiervoor. En die oplossing is no-code software! Met no-code software kun je binnen een week een applicatie maken, je kunt moeiteloos en zonder gevolgen aanpassingen doen, en wij beloven je dat Kotuur altijd gemakkelijk aanpasbaar zal blijven. Denk je dat je nu de clue van het webinar al weet? Dan heb je het mis. Je krijgt nog veel meer te horen. Bekijk de webinar dus snel!

Bekijk de webinar

Software maken in de 21e eeuw: lekker zelf doen!

Op 27 mei 2021 namen we je tijdens ons eerste webinar mee in de wereld van applicatieontwikkeling. Hoe is applicatieontwikkeling veranderd de laatste jaren? Wat is de spil achter de eenvoud van no-code software? Hoe kun je een no-code applicatie inzetten bij bijvoorbeeld gebouwbeheer? Op al deze vragen krijg je een antwoord in dit webinar.

Bekijk de webinar

https://kotuur.com/wp-content/uploads/2022/07/5-2-min.png

Coming soon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende webinars.

Naar de inhoud springen