icon icon

Webinar – No-code software: 3 pijnpunten opgelost

Wij gaven een webinar waarin wij je laten zien waarom no-code software de oplossing vormt voor 3 pijnpunten: legacy, snelheid en flexibiliteit. Maar, eerst zien dan geloven. Daarom geven we als afsluiting een demo van een gebouwde klachtenapplicatie om onze standpunten te bewijzen. Ben jij erbij?

Wat ga je horen?

“Software bouwen duurt zo lang en is zo complex, als het functioneert hoeven we toch niks te veranderen?”

Bovenstaande zin horen we wel eens langskomen bij organisaties. En dat is niet raar; standaardsoftware is inderdaad complex en is ook niet geschikt voor innovatie. Het is gebouwd voor de 80% ‘standaard’ functionaliteiten in een organisatie. De andere 20% is uniek per bedrijf en hier kan standaardsoftware niet op inspelen.

Deze tekortkomingen zorgen voor legacy software en een gebrek aan flexibiliteit en snelheid. Maar niet getreurd, er is een oplossing voor deze 3 pijnpunten. En die oplossing is no-code software. Met no-code software kun je binnen een week een applicatie maken, je kunt moeiteloos en zonder gevolgen aanpassingen doen, en wij beloven je dat Kotuur altijd gemakkelijk aanpasbaar zal blijven.

Zo vormt no-code software de oplossing voor de 3 pijnpunten rondom standaardsoftware: legacy, snelheid en flexibiliteit. Denk je dat je nu de clue van het webinar al weet? Dan heb je het mis. Je krijgt nog veel meer te horen.

Hoe ziet het webinar eruit?

In dit webinar illustreren we de benoemde tekortkomingen van standaardsoftware met praktische voorbeelden uit het dagelijkse leven en leggen we vervolgens uit hoe no-code software precies ervoor zorgt dat zowel je interne als externe digitale dienstverlening verbetert. We sluiten af met een live demonstratie van Seintje, dé klachtenmanagementapplicatie die wij in een week in elkaar hebben gezet.

Wil jij dit webinar bekijken? Laat hieronder dan snel je gegevens achter!Naar de inhoud springen