TriplEforms certified training

In de training TF Certified leer je de nieuwe functionaliteiten per jaar. Elk jaar is er dus een nieuwe training beschikbaar met de actuele onderwerpen. Als jij je inschrijft voor de training, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nederland

Praktisch

De training duurt 2 dagen en vindt plaats op ons kantoor in Arnhem. De training is inclusief certificering, koffie, thee en lunch. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekendheid met de werking van webbrowsers en webpagina’s is handig. De kosten voor deze training bedragen €2140 p.p.

Aanmelden training
startup

Wat kun je na de training?

Na de training kun je met de TriplEforms Editor werken en een functioneel ontwerp maken. Ook kun je een digitaal formulier ontwikkelen en hergebruiken en ben je bekend met de verschillende mogelijkheden in koppelingen en processen die TriplEforms biedt.

keuze

Vervolgtraining

Na de training ontvang je van ons een certificaat. Er zijn verschillende vervolgstappen mogelijk, zoals een training op maat waarin je je kunt focussen op werken met de management console, het ontwerpen van digitale formulieren en het toepassen van de WCAG.

Naar de inhoud springen