icon icon

Hoe wil jij starten met Kotuur?

Met Kotuur kun je snel en eenvoudig, zonder code, applicaties ontwikkelen voor het verbeteren van complexe processen binnen jouw organisatie. Ben jij op zoek naar een no-code oplossing? Start met Kotuur zoals jij dat graag wilt!

Live online demo

Kotuur demonstratie van ca. 1 uur

Heb jij interesse in no-code software en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Kotuur te bieden heeft? Meld je dan vrijblijvend aan voor één van onze maandelijkse live online demo’s! In een klein uur nemen we je mee in de wereld van no-code, en laten we je de ins & outs van Kotuur zien.

Zie het met eigen ogen
Gratis proefaccount

Krijg 3 weken onbeperkte toegang

Overweeg jij om Kotuur in te zetten voor jouw organisatie? Vraag dan een proefaccount aan en ga gedurende 3 weken zelf aan de slag met het bouwen van applicaties. Ervaar zelf hoe snel en gemakkelijk het is om een applicatie op maat te maken, zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven.

Ervaar Kotuur zelf
No-code updates

Ontvang wekelijkse informatiemails

Vind je een proefaccount of demo nog een stapje te ver, maar wil je wel graag meer informatie over no-code software? Meld je dan aan voor onze no-code inspiratiemails. Je ontvangt ongeveer wekelijks informatie rondom de kenmerken, voordelen, en mogelijkheden van no-code software.

Leer meer over no-code

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.Hoe werkt Kotuur?


Klantcases