icon icon

Bedrijfsprocessen digitaliseren, optimaliseren en automatiseren

Kotuur is inzetbaar voor het digitaliseren, optimaliseren en automatiseren van uiteenlopende bedrijfsprocessen. Organisaties kampen – bewust of onbewust – vaak met manuele en inefficiëntie processen die op den duur erg tijd- en geldrovend zijn en die innovatie remmen. Met Kotuur kun je deze processen zonder IT-kennis digitaliseren en bijsturen, zodat ook jij deel kunt nemen aan de voortdurende digitale transformatie.

Over procesoptimalisatie

Processen van veel organisaties draaien vandaag de dag nog steeds met PDF’s of geavanceerde Excel spreadsheets. Dit terwijl tijd, kosten en niet up-to-date informatie maar enkele voorbeelden zijn van de nadelen die hieraan vast zitten. Procesoptimalisatie is meestal geen thema die standaard op de agenda staat binnen een organisatie. Pas als processen anders lopen dan verwacht of helemaal mislopen, ontstaat er de urgentie om de huidige processen eens kritisch te bekijken. Wel groeit het besef momenteel sterk dat procesoptimalisatie kan leiden tot enorme besparingen op geld, mankracht en materiaal en dat het kan zorgen voor een positief imago.

Procesoptimalisatie met Kotuur

Alledaagse workflows

Kotuur is geschikt voor specifieke bedrijfsprocessen zoals HR-recruitment, auditing of klachtenafhandeling. Maar je kunt ook simpele, alledaagse procesjes optimaliseren met Kotuur door aan de hand van regels, rollen en validaties bepaalde workflows op te stellen. Je kunt handmatige taken snel, eenvoudig en flexibel automatiseren, waardoor jij tijd vrijmaakt voor andere belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan regels in je mailbox voor het automatisch verwerken in je systeem van bijlagen van een bepaald Gmail adres. Of – als we het toch over mailboxen hebben – je kunt regels instellen dat er bij uitlezen van je mailbox automatisch een taak wordt aangemaakt voor bijvoorbeeld marketing als er een nieuwe lead binnenkomt, of voor HR als er een nieuwe sollicitatie binnenkomt.

Bijsturen door rapportages en analyses

Maar, om aan de wens van medewerkers en klanten te blijven voldoen, is een proces eenmalig automatiseren niet voldoende. Je moet blijven bijsturen aan de hand van (nieuwe) inzichten. Deze inzichten kun je verkrijgen door middel van het Kotuur dashboard, en door realtime rapportages en analyses. Met Kotuur heb je al jouw processen in één platform wat resulteert in een single source of truth.

Automatisch gegenereerd datamodel

Kotuur onderscheidt zich van andere platformen doordat je datamodel automatisch wordt gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat jij écht geen technische kennis meer nodig hebt om applicaties te maken. Ook kun je hierdoor eenvoudig aanpassingen maken in je applicatie zonder dat je het totale proces of het datamodel hoeft aan te passen. Met Kotuur hoef je nooit meer te migreren.

Inzicht in jouw bedrijfsprocessen

Wil jij meer inzicht in jouw inefficiënte bedrijfsprocessen en hoe je deze kunt digitaliseren of optimaliseren? Dan kunnen wij jou ons advies geven middels een quick scan. Mail hiervoor naar info@kotuur.com of bel +31 (0)26 365 356 0. Wij helpen je graag een handje zodat jij stappen kunt zetten in jouw digitale transformatie.

Kan ik je helpen bij procesoptimalisatie?

Ik bespreek graag samen de mogelijkheden. Neem direct telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Naar de inhoud springen