icon icon

Partners

Samen met onze partners helpen wij andere organisaties bij het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Kotuur.

Kotuur als IT-partner

No-code platform Kotuur is opgericht door moederbedrijf Kodision. Kodision levert al meer dan 20 jaar software en IT-consultancy voor de overheid. In al deze jaren zijn wij niet gestopt met ontwikkelen. Ontwikkelen van onze producten, maar ook van ons eigen team. De consultants van Kodision zijn gespecialiseerd in het bouwen, implementeren en onderhouden van diverse low- en no-code oplossingen, waaronder Kotuur. Zij zetten net altijd dat ene stapje extra voor je. Ook geldt dit voor onze support desk: onze klanten geven onze support hero’s zelfs een 8.4! Daarnaast is kennis het enige wat meer wordt wanneer je het deelt, dus kennisdeling (of vermeerdering) staat bij ons op nummer één. Dit doen wij door webinars, maar ook door de gebruikersbijeenkomsten die we vier keer per jaar organiseren.

Kotuur is meer dan alleen een IT-leverancier. Wij zijn de betrouwbare IT-partner die jij nodig hebt.

 

Onze partners

Samen met onze partners bouwen we mooie en slimme applicaties voor gebruikers in heel Nederland. Deze partners helpen organisaties bij het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen met Kotuur:

  • Security Adviesgroep (SAG): de SAG is een onafhankelijke partij die je organisatie adviseert en helpt met beveiligingsvraagstukken. Dit doen zij onder andere voor de RDW, waar zij met behulp van Kotuur ervoor zorgen dat het gebouw aantoonbaar beveiligd is (zie klantcase). Alle moeite voor de RDW wordt uit handen genomen; het enige wat zij nog hoeven te doen is een eenvoudige checklist invullen.

 

Let’s partner up!

Help jij net zoals de SAG andere organisaties met het optimaliseren en automatiseren van specifieke processen en heb jij hier een geschikte en eenvoudige softwaretool voor nodig? Dan werken wij graag met je samen! Kotuur heeft vele mogelijkheden; van HR-systemen tot evenementorganisatie tot assetmanagement. Zet Kotuur in voor uiteenlopende (dynamische) bedrijfsprocessen bij jouw klanten. Wij helpen je er graag bij.

Naar de inhoud springen