icon

Ons verhaal

It all started with a dream.

icon

Dit moet anders

Iedereen moet kunnen programmeren. Ongeacht of je IT-kennis hebt of niet. Die overtuiging van oprichters Okke en Rob vormt de basis van Kotuur. Al eerder ontwikkelden zij de low-code software oplossingen Kode, KIM en TriplEforms. Met Kotuur maakten ze de stap naar no-code software, waarmee ook citizen developers zonder IT-kennis een business applicatie kunnen ontwikkelen. Waarom? Omdat eenvoud in IT het allermooiste is.

Ontdek alle voordelen

https://kotuur.com/wp-content/uploads/2020/11/shutterstock_360211214.png
https://kotuur.com/wp-content/uploads/2020/11/Mockup2.png

Écht no-code

Kotuur is daadwerkelijk een no-code platform. Als gebruiker hoef je geen regel te programmeren. Nooit. Hoe dat kan? De ingebouwde intelligentie regelt het complete datamodel voor je. Kotuur regelt alle relaties tussen objecten en de integriteit voor je. Volledig automatisch. Je hebt alleen je kennis of idee nodig om een of meerdere processen te digitaliseren. Dat bedoelen we met echt no-code. Geen enkele regel code. Dat zijn niet alleen maar woorden, je kunt het zelf ervaren.

Everyone can create

Door de overtuiging dat IT levens makkelijker moet maken en vooral ook leuk kan zijn gecombineerd met een enorm doorzettingsvermogen, is Kotuur ontstaan. Doordat je als gebruiker van Kotuur geen enkele regel code hoeft te schrijven, stelt het platform iedereen in staat om te creëren.

Deelnemen online demo

De why van Kotuur:

"We are committed to increasing quality of life on earth by advancing the freedom for companies to create."

icon

Meer weten over ons verhaal?

Neem contact met mij op en ik vertel je er graag meer over!