MoreGrip – Loogman

Onze partner MoreGrip levert een Kotuur softwareapplicatie aan Loogman. Loogman biedt al 60 jaar alles voor jouw auto en heeft autowasstraten door heel Nederland.

Het probleem

Indoor Carwash b.v. wilde meer grip op klachten en schademeldingen van automobilisten. Een procesautomatiseringssysteem gebouwd door MoreGrip moet ervoor zorgen dat klachten en schademeldingen op de juiste manier worden verwerkt en worden opgelost.

De oplossing

1. Schademelding rapporteren

Wanneer een klant van Indoor Carwash schade aan zijn auto heeft, wordt deze met de Kotuur applicatie geregistreerd. Deze wordt direct doorgestuurd naar de betreffende vestiging.

2. Schademelding toewijzen

Op de betreffende vestiging komt de schademelding binnen bij de persoon die hier over gaat. Ook is het mogelijk om binnen een organisatie medewerkers verschillende rollen en rechten te geven.

3. Analyseren & rapporteren

In een overzichtelijk dashboard is terug te zien hoe veel schademeldingen er over een bepaalde periode zijn binnengekomen, wat voor soort meldingen het meest voorkomend zijn en binnen hoe veel tijd deze zijn opgelost.

Dit vond de klant!

Met Kotuur worden schademeldingen sneller opgelost!

- MoreGrip

Het resultaat

Met de Kotuur applicatie heeft Indoor Carwash meer grip gekregen op klachten en schademeldingen vanuit de autowasstraatvestigingen. De schademeldingen komen direct bij de juiste persoon terecht, waardoor deze sneller in behandeling worden genomen en worden opgelost. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Tot slot komen er nu minder vragen binnen bij de klantenservice, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

Meer weten over deze klantcase?

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden van Kotuur als schadeapplicatie te bespreken.

Skip to content