icon icon

3 mei 2021

Efficiëntie door no-code: de 5 facts

“Wat is het toppunt van efficiëntie?” Het antwoord: no-code platform Kotuur! Geloof je het niet? Meld je aan voor de gratis online demo en ontdek het zelf!

No-code
Efficiëntie door no-code: de 5 facts

Continu streven naar verbetering is een uitdaging voor organisaties. Ben jij op zoek naar manieren om zo efficiënt mogelijk te werken? Dan bieden wij je de uitkomst: no-code software. Lees door en ontdek 5 redenen waarom no-code software efficiëntie binnen je organisatie zeker stelt.

1. Geautomatiseerde, event-driven workflows

Veel tijd kwijt met handmatige taken? Met no-code automatiseer je gemakkelijk overbodige taken met behulp van een applicatie. Je kunt deze applicaties vormen naar de behoefte van je werknemers of je organisatie. Je verhoogt efficiëntie dus razendsnel door de workflow te verbeteren.

Daarnaast kun je met traditionele software niet zomaar reageren en bijsturen als er onvoorziene obstakels op de weg zijn. Dit kan met no-code software wel. Dat komt doordat er een automatisch datamodel is en je dus geen migraties hebt. Ook werk je bij traditionele software vaak met het inflexibele BPMN als standaardnotatie voor processen. Dit terwijl we bij no-code platform Kotuur de event-driven standaardnotatie voor procesbeschrijving CMMN gebruiken. Met de ‘gebeurtenis-conditie-actie’-logica kun je je applicatie automatisch en veel logischer op onvoorspelbare gebeurtenissen laten reageren.

2. Lekker zelf doen!

Er is een tekort aan aan professionele software-ontwikkelaars. Met no-code software investeer je in efficiëntie, flexibiliteit en meer onafhankelijkheid van dedicated developers. Met no-code kan iedereen een applicatie maken. Je hoeft dus niet meer te wachten op de IT-afdeling. In plaats daarvan kan elke afdeling nu zelf een applicatie maken voor elk gewenst doeleinde. Binnen enkele dagen training kan iedereen in de organisatie een applicatie maken. Gewoon met het Kotuur ontwikkelplatform. Zo verklein je het het gat tussen IT en de andere werknemers.

Wel is het geen overbodig luxe om de IT-afdeling alsnog het overzicht te laten houden. Zij overziet het beste of de applicaties robuust, onderhouden en veilig zijn. Door het betrekken van IT bij deze processen, zorg je er ook voor dat je schaduw-IT vermijdt binnen je organisatie. Bovendien borg je de balans tussen business en IT.

3. Tijd = geld

Van applicaties klaar in enkele maanden, naar applicaties binnen enkele dagen. No-code software maakt snelle applicatieontwikkeling mogelijk. Dit komt vooral doordat je componenten uit een digitale bibliotheek via drag & drop in je applicatie kan zetten. In deze componenten zit al code verwerkt, waardoor je niet zelf nog hoeft te coderen. Dit bespaart een hoop tijd en moeite. En ze zeggen wel eens in termen van efficiëntie: ‘tijd is geld!’

4. Hergebruiken van componenten

De hierboven genoemde componenten staan voor je klaar in de grafische interface van de Kotuur Studio. Deze kun je voor elke applicatie meermaals hergebruiken. Ook kun je bestaande applicaties hergebruiken bij het bouwen van nieuwe applicaties. Zo hoef je niet bij elke applicatie de componenten opnieuw aan te maken. Hoe efficiënt wil je het hebben?

5. SaaS: technisch beheer inbegrepen

Met no-code platform Kotuur lever je je applicatie aan je gebruikers door middel van Software-as-a-Service (SaaS). Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over het technisch beheer van je applicatie. Dat doen wij voor je. Alles waar jij je op hoeft te focussen is de roadmap van jouw applicatie.

 

Naar de inhoud springen